O nama

PRIJEVOZ PUTNIKA MARIĆ je obrt s dugogodišnjim iskustvom u prijevozu putnika s osnovnom djelatnošću autobusnog prijevoza putnika u domaćem i međunarodnom cestovnom prometu.

Obrt je osnovao njegov sadašnji vlasnik, Vinko Marić 1991. godine. Od tada sve do danas, razvio se u uspješnog prijevoznika koji svojom kvalitetom usluge prijevoza putnika udovoljava europskim standardima.

Zbog našeg stalnog poboljšanja kvalitete prijevoza i odnosa prema putnicima, ispunjavamo želje i najzahtjevnijih korisnika na dugim i dalekim putovanjima kao što su Norveška, Švedska, Rusija, Ukrajina, Portugal, Malta, Irska, Engleska, Turska, Grčka i dr. Tome su prvenstveno pridonijeli profesionalnost, znanje, iskustvo i ljubaznost naših djelatnika te vozni park opremljen autobusima marke NEOPLAN s vrhunskom opremom koji pružaju visoku sigurnost, udobnost i komfor.

Osim turističkih autobusa visokog standarda, obrt u vlasništvu ima poslovnu zgradu – radionu s velikim parkirnim prostorom, uposleni stručni kadar vozača i osoblja za održavanje tehničke ispravnosti vozila.

Potvrđenom kvalitetom u pružanju usluga prijevoza putnika uspješno surađujemo s mnogim turističkim agencijama, vrtićima, školama, fakultetima, poduzetnicima, udrugama i dr.

Naši vozači su vrlo pozdani i ljubazni te će u svakom trenutku pružiti svoj maksimum kako bi Vaše putovanje bilo ugodno.

Razvijamo svoju djelatnost, širimo svoje tržište, vjerujemo prije svega u zadovoljne korisnike naših usluga koji nam se vraćaju.

Radi Vašeg zadovoljstva na raspolaganju smo Vam od 0-24 h.